Jagt & Fiskeri Skive Katkjærvej 1, Skive, Danmark
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag
9:30 am - 5:30 pm 9:30 am - 5:30 pm 9:30 am - 5:30 pm 9:30 am - 5:30 pm 9:30 am - 5:30 pm 9:30 am - 1:00 pm
Fiskeri
Jagt

Jagt & Fiskeri Skive

Vi er en familiedrevet forretning med rødder i det midt og vestjyske, hvor kærligheden til naturen og interessen for jagt og fiskeri går gennem generationer.

Bjarne Pedersen har gået på jagt i snart fire årtier, og sønnen Christian Møgelbjerg var med på klapjagter som barn, indtil han fik sit jagttegn som 16-årig.

Jagten har taget os til Skotland på jagt efter sika- og kronhjort, på vildsvinejagt i Polen og efter råbukke i Sverige. Vi har efterhånden stor erfaring med forskellige typer af jagtformer, og vi sælger kun produkter i butikken, vi selv gider bruge.

Christian Møgelbjerg har desuden fisket siden, han kunne gå. Fanget gedder i svenske søer, taget store ørreder i put & take søer, fisket havørreder i Karup Å og på kysten, og fanget aborrer i mosen blot et par hundrede meter fra barndomshjemmet.

Hele vejen igennem har ærlig og troværdig betjening været grundstenen i vores forretning, og vi gør vores bedste for at vores kunder har lyst til at komme tilbage og handle med os eller kigge ned i butikken til en snak.

Support info@interjakt.com
Garantier Altid 14 dages fortrydelsesret
Click & Collect Altid gratis fragt til din butik
Sikker e-handel